2023 04 28 yrittajan positiivinen potentiaali esiin businessrakentamo paula makela

28.4.2023 klo 9-10 Yrittäjän Positiivinen Potentiaali esiin! -webinaari (Maksuton)

Lämpimästi tervetuloa BusinessRakentamo ry:n maksuttomaan webinaariin! 

Tapahtuma järjestetään etäyhteydellä, joten voit osallistua mistä vaan omalla laitteellasi ja verkkoyhteydellä!

28.4.2023 klo 9-10 Yrittäjän Positiivinen Potentiaali esiin! -webinaari (Maksuton)

Yrittäjän Positiivinen potentiaali esiin! – webinaarissa yrittäjien valmentaja ja työnohjaaja Paula Mäkelä neuvoo työkaluja, jolla yrittäjänä opit suuntaamaan huomiotasi vielä paremmin niin omaan kuin mahdollisten työntekijöidesi sekä yhteistyökumppaneidesi positiiviseen potentiaaliin eli näkemään sinun sekä heidän osaamista, vahvuuksia ja voimavaroja. Työkalujen avulla voit tehdä bisneksen tekemisestä innostavampaa, tehokkaampaa ja kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi lisäävää.

Webinaarissa Paula puhuu mm. vuorovaikutusosaamisen prinsiipeistä, tunnetaitojen tärkeydestä ja myönteisen asenteen mahtavasta voimasta. Webinaarissa saat myös vinkkejä kuinka voit yrittäjänä rakentaa itsellesi psyykkisesti turvallista työympäristöä. 

Asiantuntija webinaarissa

Paula Mäkelä on Positiivinen Potentiaali yrityksensä valovoimaisen innostava kouluttaja, valmentaja, työnohjaaja ja juontaja. Hän syttyy, kun saa auttaa yksilöitä ja yhteisöjä löytämään Positiivisen Potentiaalin eli voimavaroja, osaamista ja unelmia, joita heissä jo on ja lisäämään niitä. 

Koulutukseltaan Paula on Työnohjaaja (STOry), Life Coach Master – Ratkaisukeskeinen valmentaja, Metsämieli-ohjaaja, Kasvatus- ja ohjausalan ammatillinen opettaja ja ylempi sosionomi (YAMK). Keväällä 2021 Paula valittiin Itsetuntolähettilääksi Doven ja Valmentamon Itsetuntolähettiläs -projektiin ja tänä lukuvuonna hän toimii uusien Itsetuntolähettiläiden päämentorina ja työnohjaajana. Paula pitää mielellään unelmatreenejä ja erityisen lähellä sydäntä hänellä on yrittäjien ryhmäcoaching. Tänä keväänä 2/2023 ilmestyy kirja Tunnelukutaito -avain yksilön ja yhteiskunnan menestykseen, johon Paula on kirjoittanut artikkelin Tunne- ja vuorovaikutustaidot itsetunnon kehittymisen keskiössä. 

 

Ilmoittaudu mukaan nyt! 

Katso myös BusinessRakentamon ry:n Tietosuojaseloste. Tiedot osallistujista saatetaan jakaa myös kouluttajan kanssa. 

Osallistujan tiedot

Toiveeni tai kysymykseni BusinessRakentamolle tähän tilaisuuteen liittyen:

Kysymykseni kouluttajalle:

Toiveeni tulevien koulutusten aiheisiin liittyen: